Menu Sluiten

Salarisadministratie

Voor Administratiekantoor Koers is de salarisadministratie meer dan eenvoudigweg loonstrookjes invoeren. Vanuit onze signaleringsfunctie ondersteunen wij ook de HR-taakvoering binnen uw organisatie.

Wanneer u personeel in dienst heeft, ontkomt u niet aan het hebben van een gedegen salarisadministratie. Onze boekhouding is hiervoor uiterst gebruiksvriendelijk. Hierin kunt u alle informatie raadplegen wanneer de fiscus daar om vraagt. Dat geldt ook voor de administratieve loonverwerking.

Maar al is onze ontzorging hierin laagdrempelig, dit is wat u mag verwachten van een administratiekantoor. Hiermee doen wij dus nog niets teveel.

Salarisadministratie: snel, gemakkelijk en foutloos

Met de huidige ontwikkelingen is een gemiddelde loonadministratie gemakkelijk, snel en foutloos uitvoerbaar. Van daaruit zijn wij als ondernemers gaan optimaliseren. Wij vroegen ons af wat wij nog meer kunnen doen voor u als ondernemer. De data uit de salarisadministratie is immers een waardevolle bron om uw HR-taakvoeringen te ondersteunen.

Voor ondernemers door ondernemers

Heeft u voor uzelf een goed overzicht van uw personeelsbestand? Weet u wie er bij u in dienst zijn en voor hoelang? Wat kost dit en wat brengt dit op? Wat zijn de prognoses over uw personeelsbezetting voor de komende jaren? En is dat te verantwoorden tegenover andere kosten of fiscale ontwikkelingen die ook uw organisatie raken?

Advies over salarisadministratie raakt uw HR-visie en ook uw onderneming. En dan is uw administratiekantoor uw beste raadgever. Wij stellen die relevante vragen als u grip wilt houden op (de continuïteit van) uw organisatie.

Signaleringsfunctie vanuit uw salarisadministratie

Deze ontwikkeling past binnen onze visie. Voor ondernemers door ondernemers in de regio: dat is onze insteek.