Menu Sluiten

Belastingadvies

Als wij u ontzorgen in de administratie, signaleren wij al uw mogelijkheden om te besparen. Ook is het mogelijk consulting in te boeken.

Als nuchtere Koersse ondernemer mag u één ding van ons verwachten. In eerste instantie wilt u bij de aangiften Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting, of Omzetbelasting niet teveel belasting betalen toch? Gelukkig biedt uw administratie een goede basis om belastingvoordeel te signaleren. 

Uw boekhouding en de belasting

Administratie en boekhouding verrichten mag dan ook nooit een kwestie zijn van enkel facturen invoeren. Dat is veel te beperkt. Uw boekhouding/administratie vertelt immers veel over uw bedrijf.

Het optimale bereiken

Tijdens het verzorgen van de administratie informeren wij u gevraagd en ongevraagd. Hoe bereikt u het optimale uit uw fiscale situatie? Binnen alle mogelijkheden zoeken wij naar het grootste voordeel.

Fiscaal consult

Mocht u echter zelf specifieke fiscale vragen hebben, dan is het beste een consult bij ons te boeken. Hierin gaan wij met u meer de diepte in.

Gedegen fiscale educatie

Administratiekantoor Koers werkt vanuit een breed fiscaal referentiekader. Vanuit een gedegen ondergrond blijven wij ons opleiden. Want alleen zo blijven wij op de hoogte van de laatste actuele wijzigingen die u kunnen raken. Administratiekantoor Koers loopt hierdoor met u vooruit op de actualiteit.

Gedegen dossiervorming

Administratiekantoor Koers staat borg voor een juist opgebouwde dossiervorming. Wij streven naar een gebruiksvriendelijke administratie die voor u gemakkelijk opvraagbaar is. Stel: u krijgt een aanslag van enkele jaren terug, dan is het fijn dat al uw documentatie meteen voor de hand heeft. Dat voorkomt pas stress.

Heeft u dus specifieke vragen of kwesties? Dan nodigen wij u van harte uit om deze persoonlijk met ons te overleggen.